Citaten uit ons gastenboek 

 

20 juni 2016

We hebben bijzonder genoten van ons verblijf in Dormyhouse. We hebben zelden zo'n compleet, verzorgd en comfortabel vakantiehuisje gehad. Het deed mij o.a. veel goed om te zien dat het serviesgoed van Mosa was; wij hebben dat zelf zeker 20 jaar met veel plezier gebruikt en toen er wat breuk en slijtage door de vaatwasser was de maker helaas failliet, zodat we het niet konden aanvullen. En nu kwam ik het weer tegen!

We hebben ook genoten van de omgeving. Van de drie dagen hebben we twee halve en een hele dag volop kunnen wandelen, en we hebben maar vijf minuten regen gehad.

Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet, Jet en Peter Katgert

 

12 juni 2016

Wat hebben we genoten in jullie huis. We hebben een heerlijk weekend gehad! Het huis is zó compleet ingericht, jullie hebben aan alles gedacht! Heerlijk geslapen in de mooie kamers met prima bedden. Fijne ruime badkamer en overal ruimte om spullen neer te zetten. Niet te vergeten de mooie omgeving hier! Helemaal top! Hartelijk bedankt voor de gezellige bloemetjes op tafel!

Ria Rommelse, kinderen en kleinkinderen

 

28 december 2015 - 18 januari 2016

Wij willen u hartelijk bedanken. We hebben genoten van het afwisselende weer. Prachtig winterlandschap. De woning is smaakvol ingericht en van alles voorzien. Vele vogeltjes kwamen in de tuin en zondagochtend kwam er een hertje in de tuin. We hebben trouwens veel hertjes gezien tijdens het wandelen. Al met al een fijne tijd gehad. Hartelijke groet, Nelleke de Haan en Riny van Goenen.

 

15 oktober 2015

Twee weken in dit “ik voel me thuis huis”. Omgeving prachtig en afwisselend. Ik heb van alles genoten. Niet in het minst van het smaakvolle boze bloemen. Sylvia

 

3 - 7 augustus 2015

Wij kunnen ons aansluiten bij wat de meeste mensen al schreven. Het prachtige uitzicht, hartelijke ontvangst enz. enz. Wat wij wel extra waarderen waren de bloemen op tafel en het keurige schone huis. Het frisse beddengoed,super! Ook de nieuwe stoelen rond de tafel zitten prettig al hebben we er maar 1 dag op gezeten en verder buiten geleefd. Bedankt voor de tip; uit pannenkoeken eten in Vledder, was echt heerlijk en sfeervol. Ook vonden wij het leukste winkeltje van Drenthe erg leuk in Dievensluis bij de rotonde. Voor wie creatief is moet zeker gaan kijken bij Henny’s Hobbyhoek in Dwingeloo. We hebben een heerlijke week gehad. Hartelijke groet

Kees en Alies; Henk, Mariska en Josee

 

11 juni 2015

We hebben volop genoten van jullie heerlijke huis en de fantastische omgeving. Prachtige foto's gemaakt van de reeen. Zie je in Amsterdam niet. Henk Hofman & Marjan Notenboom.

 

Pinksteren 2015

We hebben een heerlijk Pinkster weekend gehad bij jullie. Onze dreumesjes hebben heerlijk door de tuin gestruind en op de trampoline kunnen ravotten met hun pappa en mamma. Zoals we eigenlijk meteen al merkten bij de hartelijke ontvangst is jullie huis en deze plek uitzonderlijk. Er is in alles voorzien om het de gasten naar de zin te maken. Dat voelt zeer welkom en maakt dat we hier vast nog eens terug zullen komen. Namens ons 4 + 2 ut Grunn.

 

15-22 mei 2015

Ondanks wat regen hebben we een topweek gehad. Het begon met een alleraardigst ontvangst door de Heer v.d. Giessen. We werden verwelkomd met een kop vers gezette koffie en er stond een heerlijke fles wijn op ons te wachten, die de avond niet heeft overleefd. We hebben gefietst, gewandeld en plaatsjes bezocht, tussen de buien door. Genoten hebben we van de diversiteit aan vogels, bloemen en de natuur. En met name: DE RUST. ’s morgens niet gewekt worden door autoverkeer maar door vogelzang.

Het is een prima woning, voorzien van alle gemakken en met een prachtig uitzicht ! Heerlijke bedden.

Conclusie: Een week is veel te kort. We komen zeker terug!

Bedankt familie v an der Giessen. Rob Bollebakker en Mieke van Zalinge

 

8 mei 2015

We hebben een leuke week gehad en gingen naar Ellert en Brammert en naar dierenpark Jaman Indonesia. Daar zijn heel veel dieren en verkleden en muziek maken. Soms kan je ook schminken. De tekst is door de kinderen geschreven.

Gerda Rietveld & Laura de Haas


4 mei 2015

Wat een heerlijke week in een herlijk huis. De eerste dagen samen met dochter en kleinzoon van 2 jaar naar speelboerderij in Ruinerwold. Is fantastisch voor jonge kinderen tot een jaar of 8. De fijne tuin met stuk bos en trampoline Daarna nog een paar dagen samen lekker fietsen in de prachtige omgeving. Goed gegeten bij ’t Keerpunt en de Lange in Diever. We hebben alweer geboekt voor het najaar. Rob en Miets Dusamos

 

12 januari 2015

Lieve familie,

We hebben het weer (meer dan zeven keer!) heerlijk gehad de afgelopen week.

Nog een leuke ontdekking gedaan. Wij zijn een middag in „Heleens” wellness centrum geweest. Een aanrader om je heerlijk te laten verwennen d.m.v. massage. Adres: Rijksweg 62, Dieverbrug)

Hartelijke groet van Paulien, Anke en Christien

 

14 december 2014

Lieve mensen! De tijd vergeten ondanks regen. Een goede plek. Een goed huis, goede ontvangst. We komen weer.

Onze leus, volg je hart want dat klopt! Rob en Frea.

 

7 december 2014

Twee weken waren eigenlijk nog te kort, we willen hier voorgoed blijven. We hebben genoten van het huis, van de vogels in de tuin, van het prachtige uitzicht, de zonsop- en ondergangen, de sterrenhemel en de heldere maan. We hebben heerlijk gewandeld met de hond, die zich ook helemaal thuis voelde. En we zijn nu al aan het denken wanneer we weer zullen boeken. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en lekkere wijn! 

Annelies, Peter en George

 

21 november 2014

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van dit mooie schone huis en de prachtige omgeving. Het is zeker de moeite waard om hier nog eens terug te komen. 

Groetjes van Gert-Jan en Hannie Trouwborst, Rozanne en Aris

 

3 november 2014

Wij zagen een veldmuis (Microtus orvalis) vanuit de keuken. Op een fietstocht zagen we twee klapeksters, een adder, een vos, atalasta's, appelvalk. Het was een fijn weekend met veel zon en warmte. Fijn huisje ook en fijne fietsen!

Hartelijk dank. Groeten, Bart en Anne

 

20 oktober 2014

Wat een super leuk huisje op een prachtige locatie. We werden ontvangen met koffie en een heerlijke fles Merlot. Ondanks het slechte weerons opperbest vermaakt. Naar Orvelte geweest en naar de paardenmarkt in Zuidlaren. Dagje Walibi en naar het boomkroonpad in Drouwen. Kortom een geslaagde vakantie. Bedankt voor de gastvrijheid. 

Groetjes van de familie Hollander

 

17 oktober 2014

Ook wij hebben het fijn gehad in dit mooie huis! Zo heerlijk compleet, goede pannen etc. Voor ons als hobby-koks erg prettig! We waren met 3 generaties en ieder van ons heeft zich prima vermaakt; in de directe omgeving is zo veel moois, leuks te zien en beleven. De heerlijke natuur die rondom is, is eigenlijk al genoeg. Samen gezellig spelletjes doen en genieten van ons "Drentse borrel uurtje" Etc etc. Wie weet tot ziens?!

Groetjes familie Molthoff

 

Ga naar de historie van ons gastenboek en lees meer recencies

Nu reserveren

 

 

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam