13 oktober 2014

Wat een leuk en gezellig huis. Erg mooi en modern ingericht. Prachtige omgeving, zo in de bossen. Voor herhaling vatbaar! 

Groeten, Lisa Kempers en rest famili Tump

5 september 2014

Helaas, aan alles komt een einde, ook aan de fijne week in Wateren. Heerlijk gefietst en genoten van het mooie weer en de omgeving. 's Avonds genieten van een lekker glas wijn. Hartelijk dank voor alles. 

Groeten van Henk en Coorie Bergsma & Amel en Wiel Wiersema, Bergschenhoek

29 augustus 2014

We hebben een topweek gehad. Lekker weer, mooie omgeving, veel gefietst en de kinderen hebben zich erg goed vermaakt buiten. Heerlijk huisje, alleen de vrouwen vonden het muizenbezoek iets minder.

Met vriendelijke groet, Fam Jansen

25 augustus 2014

Wat is de week snel voorbij gegaan! Het was heerlijk, ondanks de soms pittige regenbuien. We hebben genoten van de mooie omgeving, zeker rond het huis. De doorkijk naar het open veld met in de vroege avond de nevel. En de tuin met alle kleine dieren: bosmuisjes die overal hun holletje hebben. Ze leken wel tam. Onze dochter H kon er een pakken en aaien. Niks aan de hand. Pot pindakaas op tafel bracht ons koolmeesjes, merels, boomklevers,roodborst, vinken en zelfs een bonte specht! Ook voor onze puber- kinderen was het prima toeven. De trampoline was een succes, en menig potje scrable gespeeld. We zijn in Leeuwarden gaan carten en laser-gamen, hebben ATB's gehuurd en een dag gebiket en zijn in het sub-tropisch zwembad geweest in Dalen. En terwijl wij, de ouders, wat wandelingen maakten vermaaktde de kinderen zich met WiFi ;-). Het is een heerlijk huis. Zonnig, ruim, schoon, een bloemetje en een heerlijke Merlot! Fijn dat we hier konden zijn! Het was heerlijk!

Hartelijke groet, Robert en AnnaChristien

17 augustus 2014

Genoten van de rust, de gastvrije ontvangst en de heerlijke bedden tijdens ons jaarlijks familie /shakespeare weekend. Jammer dat nu na maanden prachtig zonnig weer de zon en temperatuur ons even vergeten waren. Het waren heerlijke dagen.

Met hartelijke groet, Cora, Els, Wim, Claudia, Fred, Bjorn en Christien

13 augustus 2014

We hebben twee heerlijke weken gehad in Dormyhouse. De jongens hebben genoten van de trampoline. Dankzij de pindakaaspottip hebben we heel veel verschillende soorten vogels gezien. De muisjes waren ook erg leuk om te volgen. We hebben heel veel leuke dingen gedaan in de omgeving, bijvoorbeeld klimbos, blotenvoetenpad, 's avonds sterren kijken bij de stereenwacht. Het boomkroonpad met het speelbos viel natuurlijk ook in de smaak. Het was ook interessant om Westerbork, Orvelte en de hunnenbedden te bezichtigen. Kortom we hebben genoten, eenheerlijk huis en een schitterende omgeving!

Jan, Kees, Yolanda Bryen, Jesse van der Ven

25 juli 2014

Wat hebben we een geweldige tijd gehad hier. Een mooi huis van alle gemakken voorzien en een prachtige omgeving. Wat een natuur. Zoveel rust en stilte hier en zoveel te doen in de omgeving. Twee weken was niet lang genoeg. Teveel om op te schrijven. We hebben nog nooit een vakantie zoveel foto's genomen.

Bedankt voor de fantastische tijd hier.

Familie Voormeulen, Tholen

30 mei - 6 juni 2014

Niet alleen mochten we logeren in een mooi, ruim vakantiehuis (wat als een gewoon thuis aanvoelde!), ook mochten we genieten van de grote tuin waarin onze dochtertjes van 1 en 2,5 jaar zich zo hebben vermaakt! De trampoline, de vogeltjes, de muisjes, de zon, de paardjes aan de overkant: de meisjes vonden het zalig! Ook de omgeving is prachtig en goed te verkennen met wandelwagen. Zo is er bij het bezoekerscentrum van het Drents Friese Wold een verhard pad voor een familiewandeling van ca 2km. Ook het zwembad de Bonte Wever, speelpark Zathe, de dierentuin in Emmen waren heerlijke uitstapjes. We bedanken jullie hartelijk voor jullie prachtige huis waar we het geweldig hebben gehad! Heel veel groetjes van David en Pien, Emmie en Felien. Noordwijk aan Zee

23 - 30 mei 2014

Een mooi huisje in een schitterende omgeving. Volop fluitende vogels, prachtige landschappen en RUST! Een gebied om nog eens te verkennen, want één week is te kort. Lekker weer om te wandelen en te fietsen, op een dag na, maar dat was dan ook een fijne rustdag. Bedankt, we hebben genoten!

Ton en Anneke Lieshout

16 - 23 mei 2014

Bij aankomst werden we verrast met een lekker kopje koffie en thee en stond er ook nog een heerlijke fles rode wijn klaar. We hebben enorm geboft met schitterend weer! Samen met onze kinderen, die twee daagjes op bezoek kwamen, zijn we naar familie in de omgeving gefietst. Ook in de stralende zon met zijn vieren een proefles golven gedaan, zo leuk! Al jaren dol op Drenthe, ervaren we het nu toch weer van een andere kant, door de heerlijke rust in en rond dit zalige vakantiehuis. Zo schoon en compleet ingericht, echt super!

Met vriendelijke groet, Fred, Renée van Wouwe uit Zwijndrecht

9 mei 2014

Voor de tweede maal in Dormyhouse onze vakantie doorgebracht en het was wederom voor herhaling vatbaar. We hebben een heerlijke midweek gehad. Geluk met het weer, overdag met de kindjes erop uit! (Kaboutermannetje Exloo, Speelstad Oranje en zwemmen in de Bonte Wever, Assen) Verder genoten van het bosgebied en de bijbehorende diertjes rondom het huis. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en dat we gebruik mochten maken van dit fijne huis! De koek van mevrouw was ook erg lekker. Warme groet en wellicht tot ziens! 

Jeffrey, Marike, Gwen en Tess Westerhoff

5 mei 2014

Hartelijk bedankt voor de leuke ontvangst met wijn en een bloemetje. Het gaf een luxe gevoel in de tuin zitten terwijl het gras werd gemaaid. 

We hebben de bosmuis (alle zes) Pim genoemd. We hebben veel spelletjes gedaan, gefietst in het Drents Friese Wold, naar het museum valse kunst (aanrader) geweest, braderie in Diever, fantastisch geluncht in het

Landhotel (Ook de Hunebol is lekker). We eindigen in het boomkroonpad. 

Wat een heerlijk huis en omgeving.

Hartelijke groeten, De 6 dames.

2 mei 2014

We hebben genoten van het huis, de prachtige omgeving en het fantastische uitzicht. Hartelijk dank voor de warme ontvangst en de fles heerlijke wijn

Familie Salmagne

28 April 2014

Komend uit alle windstreken hebben wij genoten van dit gerieflijke huis en prachtige omgeving. Vooral het uitzicht was elke dag opnieuw genieten.

Familie Tomas

20 April 2014

Wat is dit een heerlijke plek. Goede bedden, lekkere douche en een mooie grote tuin. Alleen die vogels die kletsen wat af zeg. Ik ga vogels leren misschien begrijp ik ze dan een keer. We komen graag nog eens terug. Ik kan salto's maken en er uit zien als een kolibrie (op foto's). Ik sliep wel 11 uur per dag. Graag komen we nog eens.

Djippa.

13 april 2014

Dit is genieten! Heerlijk huis en wat is het mooi. Vanmiddag hebben we gewandeld op een wonderschone plek. Met onze uitgelaten tiener jongens en de hond stuifden we soms van de paden.

Kikker paradijs en vergezichten om van te droemn.

We sliepen heerlijk! En komen graag nog eens terug.

Samuel.

09 maart 2014

Wij hebben genoten van dit huisje, een mooie omgeving en heel erg mooi weer. Kortom een heerlijk weekend!

Hartelijke groet Willem, Bep, Ate en Jan

24 januari 2014

Dank voor de warme ontvangst. We hebben een weekend lang genoten van jullie huis, de rust en de omgeving.

Groetjes Peter, Manon en Nina - Zoetermeer

18 januari 2014

Lieve familie,

We zijn dit nieuwe jaar goed ingegaan met ons verblijf in "Dormy House". Weer heerlijk genoten van het comfortabele huis, de rust en de mooie omgeving.

Hartelijke groeten van Christien, Anke en Pauline

December 2013

Beste familie van der Giessen

Hartelijk dank voor de leuke ontvangst. We hebben 3 heerlijke weken gehad in dit fijne huis. Erg genoten van de vele vogels en af en toe bezoek van de eekhoorn. Ook de honden hebben genoten van de vele wandelingen in het bos. we hopen hier nog eens terug te komen.

Groetjes familie van Doorn - Medemblik

Meer

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam