15 oktober 2015

Twee weken in dit “ik voel me thuis huis”. Omgeving prachtig en afwisselend. Ik heb van alles genoten. Niet in het minst van het smaakvolle boze bloemen. Sylvia

3 - 7 augustus 2015

Wij kunnen ons aansluiten bij wat de meeste mensen al schreven. Het prachtige uitzicht, hartelijke ontvangst enz. enz. Wat wij wel extra waarderen waren de bloemen op tafel en het keurige schone huis. Het frisse beddengoed,super! Ook de nieuwe stoelen rond de tafel zitten prettig al hebben we er maar 1 dag op gezeten en verder buiten geleefd. Bedankt voor de tip; uit pannenkoeken eten in Vledder, was echt heerlijk en sfeervol. Ook vonden wij het leukste winkeltje van Drenthe erg leuk in Dievensluis bij de rotonde. Voor wie creatief is moet zeker gaan kijken bij Henny’s Hobbyhoek in Dwingeloo. We hebben een heerlijke week gehad. Hartelijke groet

Kees en Alies; Henk, Mariska en Josee

11 juni 2015

We hebben volop genoten van jullie heerlijke huis en de fantastische omgeving. Prachtige foto's gemaakt van de reeen. Zie je in Amsterdam niet. Henk Hofman & Marjan Notenboom.

Pinksteren 2015

We hebben een heerlijk Pinkster weekend gehad bij jullie. Onze dreumesjes hebben heerlijk door de tuin gestruind en op de trampoline kunnen ravotten met hun pappa en mamma. Zoals we eigenlijk meteen al merkten bij de hartelijke ontvangst is jullie huis en deze plek uitzonderlijk. Er is in alles voorzien om het de gasten naar de zin te maken. Dat voelt zeer welkom en maakt dat we hier vast nog eens terug zullen komen. Namens ons 4 + 2 ut Grunn.

15-22 mei 2015

Ondanks wat regen hebben we een topweek gehad. Het begon met een alleraardigst ontvangst door de Heer v.d. Giessen. We werden verwelkomd met een kop vers gezette koffie en er stond een heerlijke fles wijn op ons te wachten, die de avond niet heeft overleefd. We hebben gefietst, gewandeld en plaatsjes bezocht, tussen de buien door. Genoten hebben we van de diversiteit aan vogels, bloemen en de natuur. En met name: DE RUST. ’s morgens niet gewekt worden door autoverkeer maar door vogelzang.

Het is een prima woning, voorzien van alle gemakken en met een prachtig uitzicht ! Heerlijke bedden.

Conclusie: Een week is veel te kort. We komen zeker terug!

Bedankt familie v an der Giessen. Rob Bollebakker en Mieke van Zalinge

8 mei 2015

We hebben een leuke week gehad en gingen naar Ellert en Brammert en naar dierenpark Jaman Indonesia. Daar zijn heel veel dieren en verkleden en muziek maken. Soms kan je ook schminken. De tekst is door de kinderen geschreven.

Gerda Rietveld & Laura de Haas

4 mei 2015 

Wat een heerlijke week in een herlijk huis. De eerste dagen samen met dochter en kleinzoon van 2 jaar naar speelboerderij in Ruinerwold. Is fantastisch voor jonge kinderen tot een jaar of 8. De fijne tuin met stuk bos en trampoline Daarna nog een paar dagen samen lekker fietsen in de prachtige omgeving. Goed gegeten bij ’t Keerpunt en de Lange in Diever. We hebben alweer geboekt voor het najaar. Rob en Miets Dusamos

12 januari 2015

Lieve familie,

We hebben het weer (meer dan zeven keer!) heerlijk gehad de afgelopen week.

Nog een leuke ontdekking gedaan. Wij zijn een middag in „Heleens” wellness centrum geweest. Een aanrader om je heerlijk te laten verwennen d.m.v. massage. Adres: Rijksweg 62, Dieverbrug)

Hartelijke groet van Paulien, Anke en Christien

14 december 2014

Lieve mensen! De tijd vergeten ondanks regen. Een goede plek. Een goed huis, goede ontvangst. We komen weer.

Onze leus, volg je hart want dat klopt! Rob en Frea.

7 december 2014

Twee weken waren eigenlijk nog te kort, we willen hier voorgoed blijven. We hebben genoten van het huis, van de vogels in de tuin, van het prachtige uitzicht, de zonsop- en ondergangen, de sterrenhemel en de heldere maan. We hebben heerlijk gewandeld met de hond, die zich ook helemaal thuis voelde. En we zijn nu al aan het denken wanneer we weer zullen boeken. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en lekkere wijn! 

Annelies, Peter en George

21 november 2014

Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van dit mooie schone huis en de prachtige omgeving. Het is zeker de moeite waard om hier nog eens terug te komen. 

Groetjes van Gert-Jan en Hannie Trouwborst, Rozanne en Aris

3 november 2014

Wij zagen een veldmuis (Microtus orvalis) vanuit de keuken. Op een fietstocht zagen we twee klapeksters, een adder, een vos, atalasta's, appelvalk. Het was een fijn weekend met veel zon en warmte. Fijn huisje ook en fijne fietsen!

Hartelijk dank. Groeten, Bart en Anne

20 oktober 2014

Wat een super leuk huisje op een prachtige locatie. We werden ontvangen met koffie en een heerlijke fles Merlot. Ondanks het slechte weerons opperbest vermaakt. Naar Orvelte geweest en naar de paardenmarkt in Zuidlaren. Dagje Walibi en naar het boomkroonpad in Drouwen. Kortom een geslaagde vakantie. Bedankt voor de gastvrijheid. 

Groetjes van de familie Hollander

17 oktober 2014

Ook wij hebben het fijn gehad in dit mooie huis! Zo heerlijk compleet, goede pannen etc. Voor ons als hobby-koks erg prettig! We waren met 3 generaties en ieder van ons heeft zich prima vermaakt; in de directe omgeving is zo veel moois, leuks te zien en beleven. De heerlijke natuur die rondom is, is eigenlijk al genoeg. Samen gezellig spelletjes doen en genieten van ons "Drentse borrel uurtje" Etc etc. Wie weet tot ziens?!

Groetjes familie Molthoff

13 oktober 2014

Wat een leuk en gezellig huis. Erg mooi en modern ingericht. Prachtige omgeving, zo in de bossen. Voor herhaling vatbaar! 

Groeten, Lisa Kempers en rest famili Tump

5 september 2014

Helaas, aan alles komt een einde, ook aan de fijne week in Wateren. Heerlijk gefietst en genoten van het mooie weer en de omgeving. 's Avonds genieten van een lekker glas wijn. Hartelijk dank voor alles. 

Groeten van Henk en Coorie Bergsma & Amel en Wiel Wiersema, Bergschenhoek

29 augustus 2014

We hebben een topweek gehad. Lekker weer, mooie omgeving, veel gefietst en de kinderen hebben zich erg goed vermaakt buiten. Heerlijk huisje, alleen de vrouwen vonden het muizenbezoek iets minder.

Met vriendelijke groet, Fam Jansen

25 augustus 2014

Wat is de week snel voorbij gegaan! Het was heerlijk, ondanks de soms pittige regenbuien. We hebben genoten van de mooie omgeving, zeker rond het huis. De doorkijk naar het open veld met in de vroege avond de nevel. En de tuin met alle kleine dieren: bosmuisjes die overal hun holletje hebben. Ze leken wel tam. Onze dochter H kon er een pakken en aaien. Niks aan de hand. Pot pindakaas op tafel bracht ons koolmeesjes, merels, boomklevers,roodborst, vinken en zelfs een bonte specht! Ook voor onze puber- kinderen was het prima toeven. De trampoline was een succes, en menig potje scrable gespeeld. We zijn in Leeuwarden gaan carten en laser-gamen, hebben ATB's gehuurd en een dag gebiket en zijn in het sub-tropisch zwembad geweest in Dalen. En terwijl wij, de ouders, wat wandelingen maakten vermaaktde de kinderen zich met WiFi ;-). Het is een heerlijk huis. Zonnig, ruim, schoon, een bloemetje en een heerlijke Merlot! Fijn dat we hier konden zijn! Het was heerlijk!

Hartelijke groet, Robert en AnnaChristien

17 augustus 2014

Genoten van de rust, de gastvrije ontvangst en de heerlijke bedden tijdens ons jaarlijks familie /shakespeare weekend. Jammer dat nu na maanden prachtig zonnig weer de zon en temperatuur ons even vergeten waren. Het waren heerlijke dagen.

Met hartelijke groet, Cora, Els, Wim, Claudia, Fred, Bjorn en Christien

13 augustus 2014

We hebben twee heerlijke weken gehad in Dormyhouse. De jongens hebben genoten van de trampoline. Dankzij de pindakaaspottip hebben we heel veel verschillende soorten vogels gezien. De muisjes waren ook erg leuk om te volgen. We hebben heel veel leuke dingen gedaan in de omgeving, bijvoorbeeld klimbos, blotenvoetenpad, 's avonds sterren kijken bij de stereenwacht. Het boomkroonpad met het speelbos viel natuurlijk ook in de smaak. Het was ook interessant om Westerbork, Orvelte en de hunnenbedden te bezichtigen. Kortom we hebben genoten, eenheerlijk huis en een schitterende omgeving!

Jan, Kees, Yolanda Bryen, Jesse van der Ven

25 juli 2014

Wat hebben we een geweldige tijd gehad hier. Een mooi huis van alle gemakken voorzien en een prachtige omgeving. Wat een natuur. Zoveel rust en stilte hier en zoveel te doen in de omgeving. Twee weken was niet lang genoeg. Teveel om op te schrijven. We hebben nog nooit een vakantie zoveel foto's genomen.

Bedankt voor de fantastische tijd hier.

Familie Voormeulen, Tholen

30 mei - 6 juni 2014

Niet alleen mochten we logeren in een mooi, ruim vakantiehuis (wat als een gewoon thuis aanvoelde!), ook mochten we genieten van de grote tuin waarin onze dochtertjes van 1 en 2,5 jaar zich zo hebben vermaakt! De trampoline, de vogeltjes, de muisjes, de zon, de paardjes aan de overkant: de meisjes vonden het zalig! Ook de omgeving is prachtig en goed te verkennen met wandelwagen. Zo is er bij het bezoekerscentrum van het Drents Friese Wold een verhard pad voor een familiewandeling van ca 2km. Ook het zwembad de Bonte Wever, speelpark Zathe, de dierentuin in Emmen waren heerlijke uitstapjes. We bedanken jullie hartelijk voor jullie prachtige huis waar we het geweldig hebben gehad! Heel veel groetjes van David en Pien, Emmie en Felien. Noordwijk aan Zee

23 - 30 mei 2014

Een mooi huisje in een schitterende omgeving. Volop fluitende vogels, prachtige landschappen en RUST! Een gebied om nog eens te verkennen, want één week is te kort. Lekker weer om te wandelen en te fietsen, op een dag na, maar dat was dan ook een fijne rustdag. Bedankt, we hebben genoten!

Ton en Anneke Lieshout

16 - 23 mei 2014

Bij aankomst werden we verrast met een lekker kopje koffie en thee en stond er ook nog een heerlijke fles rode wijn klaar. We hebben enorm geboft met schitterend weer! Samen met onze kinderen, die twee daagjes op bezoek kwamen, zijn we naar familie in de omgeving gefietst. Ook in de stralende zon met zijn vieren een proefles golven gedaan, zo leuk! Al jaren dol op Drenthe, ervaren we het nu toch weer van een andere kant, door de heerlijke rust in en rond dit zalige vakantiehuis. Zo schoon en compleet ingericht, echt super!

Met vriendelijke groet, Fred, Renée van Wouwe uit Zwijndrecht

9 mei 2014

Voor de tweede maal in Dormyhouse onze vakantie doorgebracht en het was wederom voor herhaling vatbaar. We hebben een heerlijke midweek gehad. Geluk met het weer, overdag met de kindjes erop uit! (Kaboutermannetje Exloo, Speelstad Oranje en zwemmen in de Bonte Wever, Assen) Verder genoten van het bosgebied en de bijbehorende diertjes rondom het huis. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en dat we gebruik mochten maken van dit fijne huis! De koek van mevrouw was ook erg lekker. Warme groet en wellicht tot ziens! 

Jeffrey, Marike, Gwen en Tess Westerhoff

Meer

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam