Kindvriendelijk vakantiehuis.

 

 

Wanneer u een kindvriendelijk vakantiehuisje in Drenthe zoekt, dan is het Dormyhouse de juiste keuze. Dit kindvriendelijk vakantiehuisje in Drenthe is gelegen aan de bosrand, met het bos en de heidevelden binnen wandel bereik. In het huis kunnen zes personen slapen, een kinderbedje wordt op aanvraag erbij geplaatst.

 

Dit kindvriendelijk vakantiehuisje met grote tuin is de ideale uitvalsbasis voor een kindvriendelijk verblijf. Het is niet moeilijk om een kindvriendelijk attractie binnen rijbereik vanaf dit vakantiehuisje te vinden. In de directe omgeving van dit vakantiehuisje kunt u er met uw kinderen op uit trekken om het Drents-Friese Wold te verkennen. Dit begint al op enkele meters van ons vakantiehuisje, een lange autorit is dus niet nodig.

 

Samen met uw kinderen kunt u fietsen, wandelen of mountainbiken; het vakantiehuis is voorzien van een dames- en herenfiets.

Ook paardrijden behoort tot de mogelijkheden in de buurt van het vakantiehuis. Op korte afstand van het vakantiehuis is een kindvriendelijk manege, waar uw kind voor een dag of dagdeel kan paardrijden.

 

In het bos van Gieten-Borger, in het oosten van Drenthe, is het bekende Boomkroonpad, waar u langs de boomtoppen kunt lopen. Op dit terrein van Staatsbosbeheer is ook een kindvriendelijk huttendorp en kunnen kinderen deelnemen aan een woudspeurtocht, onder leiding van deskundige boswachters. Tijdens deze kindvriendelijk wandeltocht ontdekken ze het bos op een andere manier. In de omgeving van Borger ligt ook een groot aantal hunebedden, die zeker tot de verbeelding zullen spreken.

 

Uitzicht vanuit het kindvriendelijke vakantiehuis

Wanneer het wat minder goed weer is, kunt u met uw kinderen vanuit uw vakantiehuisje in enkele minuten naar het kindvriendelijk attractiepark Duinen-Zathe. Niet ver van het vakantiehuisje vindt u ook Speelstad Oranje, en het Planetron, waar rondleidingen kindvriendelijk zijn. Ook de dierentuin in Emmen is een goede optie.

 

Dat cultuur niet saai hoeft te zijn voor kinderen, zal een bezoek aan het museumdorp Orvelte bewijzen.

Hier kunt u kennismaken met de samenleving van Drenthe in het verleden. Het museumdorp is kindvriendelijk ingericht en kent vooral in het zomerseizoen diverse kindvriendelijke demonstraties en evenementen. Ook een bezoek aan de schaapskooi van Dwingeloo, op zo\'n twintig kilometer van het vakantiehuisje, is een aanrader voor een kindvriendelijk vakantie. De schaapherder zal uw kinderen alles kunnen vertellen over de schaapskudde.

 

 

 

 

 

 

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam