Prachtig vakantiehuisje in Drenthe.

 

De ideale gezinsvakantie met kinderen start vanuit het Dormyhouse vakantiehuisje in Drenthe. Gelegen aan de rand van het bos, biedt het vakantiehuisje rust en stilte, maar ook de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten door de omgeving. En die omgeving is een waar paradijs voor de wandelaars onder ons.

 

Drie nationale parken in de omgeving

Zo vindt u maar liefst drie nationale parken in de nabije omgeving van uw vakantiehuisje: het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en de Drentsche Aa. Maar ook daarbuiten zijn tal van wandeltochten voorzien.

 

Ook de fietsliefhebber zal in Drenthe ruim aan zijn trekken komen. Een tocht vanuit het vakantiehuisje naar het nabijgelegen Vledder, Diever, Dwingeloo en Appelscha behoort zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast is het vakantiehuisje volledig voorzien van alle comfort en is het ideaal voor een gezin met kinderen.

 

Met drie slaapkamers biedt het vakantiehuisje ruimte voor zes personen en loopt u elkaar niet voor de voeten. Maar ook buiten het vakantiehuisje valt er van alles te beleven. Zo kunt u in Drenthe een tocht maken met een huifkar, paardrijden, een namiddag zwemmen of een pretpark bezoeken. Aan activiteiten is er in Drenthe geen gebrek.

 

De centrale ligging van het vakantiehuisje zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is en uw sportieve gezinsvakantie geen extra kilometers aan uw wagen zal toevoegen. Zeker gezinnen met kleine kinderen, die nog een middagdutje doen, zullen hier veel baat bij hebben. Vanuit het vakantiehuisje is er namelijk steeds een ideaal uitstapje te vinden waarbij u \'s middags terug naar het vakantiehuisje kan gaan voor de middagslaapjes.

 

Zelf kunt u dan genieten van de grote tuin en de prachtige velden waarop deze uitkijkt. Het Dormyhouse vakantiehuisje biedt een avontuurlijke, kindvriendelijke vakantie zonder dat u hiervoor honderden kilometers hoeft te rijden. Activiteiten, natuur, comfort, rust, alles is binnen handbereik van het vakantiehuisje. Dankzij het vakantiehuisje zijn u en uw kinderen verzekerd van een droomvakantie in Drenthe.

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam