Vakantiehuis in het bos, Vakantiehuisje aan bosrand

 

vakantiehuis bos - vakantiehuisje aan bosrand

 

Een verblijf in ons vakantiehuis Dormyhouse aan de bosrand staat garant voor een onvergetelijke natuurbeleving voor het hele gezin.

Vanuit dit comfortabele vakantiehuis hebt u vrij uitzicht op de bosrand enkele honderden meters verderop. Overdag ziet u hier vele vogels; in de schemering is de bosrand het domein van reeën en eekhoorntjes.

 

Het uitzicht vanuit het vakantiehuis nodigt uit het bos te gaan verkennen. Het nationaal park het Drents-Friese Wold ligt op slechts enkele minuten lopen van dit vakantiehuisje. U kunt de bosrand van dit park vanuit ons huis zien. In dit bos kunt u wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Het vakantiehuisje heeft fietsen die tot uw beschikking staan.

 

Het bos rondom ons vakantiehuisje is niet alleen geschikt voor fietsen en wandelen, maar is tevens de plaats waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Een must voor kinderen is het Boomkroonpad in Drouwen. Deze plaats is tevens het startpunt van vele andere activiteiten in en rondom het bos van Gieten-Borger. Onder leiding van een ervaren boswachter maakt u kennis met de boeiende flora en fauna van het Drentse bos en de bosrand.

vakantiehuis aan bosrand - vakantiehuis bosOok wanneer u minder goed te been bent, kunt u dit bos verkennen. Regelmatig vertrekt een paardentram voor een rit langs de mooiste plekjes van dit bos van Gieten-Borger. Voor jongere kinderen is er genoeg te beleven, bijvoorbeeld in het Speelbos en of tijdens de woudspeurtocht, waarbij ze op speelse wijze kennismaken met dit bos. Vanuit uw vakantiehuis bereikt u deze plaats in ongeveer 45 minuten.

 

Eveneens in Drenthe vind u het Nationaal Landschap de Drentsche Aa en het Dwingelderveld. Dit vakantiehuisje is een prima uitvalsbasis om ook deze gebieden te ontdekken. Het beeklandschap van de Drentsche Aa en de heidevelden rondom Dwingeloo laten zien dat Drenthe meer te bieden heeft dan bos alleen. In dit deel van Drenthe zijn de esdorpen uit vroegere tijden goed bewaard gebleven. Een bezoek aan museumdorp Orvelte of de schaapskooi van Dwingeloo doet de oude tijden weer herleven.

 

Ons vakantiehuisje is zo ingericht dat u ook met kinderen een prettig verblijf zult hebben in dit vakantiehuisje aan de bosrand. In ons vakantiehuisje zijn zes bedden, in overleg is een kinderbedje beschikbaar. Uiteraard is dit vakantiehuisje voorzien van alle gemakken, zoals TV, radio en WiFi. Kortom: voor elk wat wils in dit mooie vakantiehuisje in het bos!

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam