In het mooie, uitgestrekte Drenthe staat dit prachtige vakantiehuis in Wateren, bij Diever.Vakantiehuisje omgeving Diever

 

Geniet van de ruimte, de rust en de natuur in een vakantiehuisje dat van alle gemakken is voorzien. Met een vakantie bij Diever bent u er even helemaal tussenuit - even niet haasten, even geen drukte. In ons vakantiehuisje bij Diever waant u zich in een andere wereld.

 

Vakantiehuis Dormyhouse ligt in natuurgebied het Drents-Friese Wold, in Wateren. Plaatsjes in de omgeving van het vakantiehuis zijn Zorgvliet, Doldersum, Diever, Vledder, Steenwijk en Appelscha. In Vledder, Diever en Steenwijk vindt u verschillende supermarkten.

 

Het vakantiehuisje vlakbij Diever is een goede uitvalsbasis voor activiteiten zoals wandelen door de bossen, fietsen langs de landerijen en paardrijden langs de heide. Bij het vakantiehuis zijn twee fietsen aanwezig.

 

Activiteiten van uit het Vakantiehuis

Leuke attracties voor kinderen die vanuit ons vakantiehuis gemakkelijk te bereiken zijn, zijn Dierenpark Emmen en Speelstad Oranje. Ook kunt u vanuit het vakantiehuis gemakkelijk naar het Hunebed in Diever, of naar het Onderduikershol, eveneens in Diever. Een bezoekje aan het Museumdorp Orvelte is ook de moeite waard. Na een dagje uit is het weer heerlijk thuiskomen in het prachtig gelegen vakantiehuis.

 

Het gezellige en luxe vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien.De omgeving van Diever

De woonkamer van het vakantiehuis is voorzien van WIFI, TV en een radio-CD-speler en in de keuken zijn een vaatwasser, grote koelkast, vriezer en wasmachine aanwezig.

 

De bedden in het vakantiehuis zijn voorzien van luxe matrassen, wat zal bijdragen aan een goede nachtrust.

 

Wat de woonkamer van het vakantiehuis bijzonder maakt zijn de grote ramen, waardoor u het prachtige vrije uitzicht vanuit het vakantiehuis in u kan opnemen. Vanuit de tuin rondom het vakantiehuisje kunt u genieten van het buitenleven en bij mooi weer kunt u heerlijk buiten eten.

 

Natuurlijk hoeft u in dit prachtige vakantiehuis in Wateren, vlakbij Diever niet altijd zelf te koken. Als u eens uit eten wilt, vindt u in Vledder een pannenkoekenrestaurant, in Makkinga een Culinair Restaurant en in Blokzijl een Cafe-Restaurant. Allemaal gemakkelijk te bereiken vanaf ons vakantiehuis!

 

Kortom, kom naar Dormyhouse in Wateren bij Diever voor een onvergetelijke vakantie, waarbij u van alle gemakken voorzien kunt genieten van de rust, de ruimte, de natuur en de cultuur die het prachtige Drenthe te bieden heeft.

 

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam