Ga er even lekker tussenuit, en kom genieten van de Drentse natuur in ons vakantiehuis in de buurt van Doldersum.

Vakantiehuis omgeving Doldersum

 

Vanuit ons vakantiehuisje nabij Doldersum kunt u naar hartelust wandelen, fietsen en paardrijden door de prachtige bossen en heidegebieden van Drenthe. Talloze wandel- en fietspaden, praktisch vanaf de voordeur van uw vakantiehuis bij Doldersum, voeren door adembenemende natuurgebieden en nationale parken.

 

Hier zult u wanneer u op pad gaat vanuit ons vakantiehuisje verrast worden door typisch Drentse verschijnselen als hunebedden en zandverstuivingen. Bekijk de omgeving eens vanuit een ander perspectief en maak een tochtje met een huifkar door het gebied rondom ons vakantiehuisje bij Doldersum.

Activiteiten met de kinderen

Voor gezinnen met kinderen zijn er volop attracties in de buurt van uw vakantiehuisje bij Doldersum: de befaamde dierentuin van Emmen is een bezoek waard, en ook het openluchtmuseum Orvelte is een aanrader. Voor de cultuurliefhebber valt er eveneens genoeg te beleven in de omgeving van uw vakantiehuisje bij Doldersum. Het Shakespeare openluchttheater in Diever, op enkele kilometers van uw vakantiehuisje, geeft voorstellingen tussen begin juli en begin september, een absolute aanrader.


Na een actieve dag in en rond het Drentse Doldersum wacht u de weldadige rust van ons vakantiehuis.

 

Natuur van Doldersum, provincie DrentheVergeet niet om eens naar boven te kijken na een diner in een van de restaurants in de buurt van Doldersum of na een zelfbereide maaltijd in ons vakantiehuis: de sterren stralen nergens in Nederland zo helder als in Drenthe. Vandaar dat hier ook een belangrijke sterrenwacht is gevestigd: het Astron in Dwingeloo, niet ver bij ons vakantiehuisje vandaan. Tijdens een bezoek aan de sterrenwacht kunt u via het zogenaamde Melkwegpad een wandeling maken naar de radiotelescopen.


Het luxe vakantiehuisje bij Doldersum heeft twee verdiepingen. Op de begane grond van het vakantiehuis bevindt zich een ruime woonkamer met grote ramen, die uitzicht bieden op de mooie tuin en de velden erachter. De keuken van het vakantiehuis is voorzien van een grote koelkast, vriezer, vaatwasmachine en een wasmachine. Op de bovenverdieping van het vakantiehuisje bij Doldersum bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer. Het is mogelijk om kinderbedjes, bedlinnen en handdoeken te huren tijdens uw verblijf in ons vakantiehuis.
Het vakantiehuisje ligt aan de rand van het bos en vlakbij de heide van Doldersum. Het is mogelijk om met zes personen in het vakantiehuis te verblijven. Het vakantiehuisje is bovendien zeer kindvriendelijk: in de grote tuin van het vakantiehuisje is veel ruimte om te spelen.

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam