Vakantiehuisje Drenthevakantiehuisje drenthe

Geniet van ons vakantiehuisje, 's morgens wordt je gewekt door een concert van vogels die er vrolijk op los zingen. De geur van natuur, de bomen en planten geven rust, geluiden worden gedempt door de vele bomen en struiken.

Ons luxe vakantiehuisje is geschikt voor 6 personen, het heeft 3 slaapkamers op de 1ste etage. De woning heeft een ruime tuin uitkijkend over de velden. Het vakantiehuis is luxe ingericht en van alle gemakken voorzien.

 

Het vakantiehuisje ligt aan de bosrand.

Ons vakantiehuisje ligt aan de bosrand, aan de achterkant / keuken zijden kijk je het bos in en aan de voorkant kijk je verweg over de velden. Onze vakantiebungalow in drenthe ligt midden in het drents friese wold. Het drents friese wold is een nationaalpark waar je kunt fietsen en wandelen. Het vakantiehuisje ligt in Wateren, Wateren ligt in de buurt van Diever, Vledder, Zorgvlied.

Wateren ligt in noorden van de provincie Drenthe en grenst vrijwel aan de provincie Friesland.

 

Activiteiten vanuit de vakantiewoning in drenthe.

De vakantiebungalow in drenthe is een uitstekende plaats om vanuit hier direct de bossen en heiden op te wandelen. Er zijn meer dan 50 wandelroutes variend van 3 tot 20 km.

Fietsen vanuit het vakantiehuisje in drenthe en friesland is goed mogelijk, op de website fietspad zijn diverse routes te vinden.

 

 

Deel in Facebook
© Dormyhouse | Fotograaf Amsterdam